Wanneer trainen we?


Dinsdagavond van 20:00 tot 22:00

Zaterdagochtend van 10:00 tot 12:00

 

Elke week trainen we tweemaal in onze dojang. De hele groep, kinderen en volwassenen, trainen op zaterdag samen. Op dinsdagavond is er enkel training voor de volwassenengroep (+14 jaar). Tijdens de gezamenlijke training op zaterdag wordt er uiteraard rekening gehouden met de leeftijdsverschillen.

 

Trainingen voor kinderen staan open vanaf 8 jaar. Ze nemen dan deel aan de training op zaterdag, samen met de volwassenen, van 10:00 tot 12:00.

 

Onderaan kan je het trainingsprogramma terugvinden waarop alle trainingen van dit seizoen worden weergegeven. Je zal merken dat ook in Lanaken trainingsmomenten worden ingepland. Mudori Lanaken is een club waarmee Hapkido Herenthout verbroederd is. We geven dezelfde inhouden en voorzien gelijke doelen voor onze leden.

 

 

Er zijn trainingen die wegvallen vanwege een bezetting van de sportzaal of het samenvallen met een feestdag. Deze trainingen worden hieronder in het trainingsprogramma weggelaten. Op deze manier kan u makkelijk zien wanneer alle trainingen wél doorgaan.