Wanneer trainen we?


De trainingen vinden wekelijks plaats op zaterdag van 10:00 tot 12:00 uur. Omdat we slechts éénmaal trainen in de week, combineren we de leeftijdsgroepen. We voorzien dus geen aparte trainingsmomenten voor kinderen dan voor volwassenen. Tijdens de training zelf wordt hiermee uiteraard wel rekening gehouden.

 

Trainingen voor kinderen staan open vanaf 8 jaar. Kinderen nemen dan deel aan de training, samen met de volwassenen, van 10:00 en trainen één uur tot 11:00. Daar waar de volwassenengroep doorgaat tot 12:00.

 

Onderaan kan je het trainingsprogramma terugvinden waarop alle trainingen van dit seizoen worden weergegeven. Je zal merken dat ook in Lanaken trainingsmomenten worden ingepland. Mudori Lanaken is een club waarmee Hapkido Herenthout verbroederd is. We geven dezelfde inhouden en voorzien gelijke doelen voor onze leden.

 

 

Er zijn trainingen die wegvallen vanwege een bezetting van de sportzaal of het samenvallen met een feestdag. Deze trainingen worden hieronder in het trainingsprogramma weggelaten. Op deze manier kan u makkelijk zien wanneer alle trainingen wél doorgaan.